vineri, 22 august 2008

ProPark Fundatia pentru Arii Protejate: curs reprogramat

ProPark Fundatia pentru Arii Protejate, infiintata cu sprijin din partea WWF Programul Dunare Carpati, a pregatit un curs pe tema Managementul vizitatorilor în interiorul si in jurul ariilor protejate – în sprijinul dezvoltării locale, Elemente de bază pentru managementul vizitatorilor si elaborarea de proiecte legate de arii protejate.

Asa cum i-am anuntat pe cei care s-au inscris, cursul de instruire pregatit initial pentru perioada 13-15 august a fost reprogramat. Se vor organiza doua sesiuni: in perioada 9-10 septembrie la Centrul de vizitare al Parcului National Retezat, iar in perioada 1-2 octombrie la Centrul de vizitare al Parcului Natural Vanatori Neamt.

In cazul in care sunteti interesati sa participati, va rugam sa trimiteti formularul de inregistrare pana cel tarziu 2 septembrie pentru sesiunea din septembrie si pana pe 15 septembrie pentru sesiunea din octombrie la adresa indicata in formular. Pentru participanti din partea ONG ProPark asigura taxa de participare, cazarea si masa, dar cheltuielile de transport se suporta de participanti. Cei ce se vor inscrie, vor primi in timp util detalii privind modul in care pot ajunge la locatiile unde se organizeaza seminarul.

Numarul de locuri este limitat. Pentru mai multe informatii, formular sau program va rog sa ne contactati.

Erika Stanciu


ProPark - Fundatia pentru Arii Protejate

Tel/Fax: +40 (0)) 368 462564
Mobil: +40 (0) 722 278452

Email:
erikas@zappmobile.ro;
propark.ap@gmail.ro