marți, 8 septembrie 2009

Sute de saci de gunoi au fost strânşi în cadrul acţiunii "Săptămâna curăţeniei în Delta Dunării"

Sute de saci de gunoi au fost strânşi, îi perioada 31 august - 4 septembrie, în cadrul unei acţiuni de ecologizare în Delta Dunării la care au participat angajaţi ai Asociaţiei Române a Rezervaţiei Biosfera Delta Dunării (ARBDD).Sute de saci de gunoi au fost strânşi, îi perioada 31 august - 4 septembrie, în cadrul unei acţiuni de ecologizare în Delta Dunării la care au participat angajaţi ai Asociaţiei Române a Rezervaţiei Biosfera Delta Dunării (ARBDD), transmite corespondentul NewsIn.

Acţiunea de igienizare "Săptămâna curăţeniei în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării” a fost organizată cu prilejul aniversării a 19 ani de la înfiinţarea ARBDD.

Prima acţiune de igienizare a fost organizată în Sulina, în zona staţiei meteo, în colaborare cu voluntari ai Asociaţiei "Salvaţi Dunărea şi Delta”. De asemenea, au participat 15 elevi şi trei cadre didactice din localitatea argeşeană Merişani. A fost igienizată plaja Sulina pe o suprafaţă de cinci kilometri, fiind coelctaţi 60 de saci de deşeuri menajere.

În cadrul aceluiaşi proiect de igienizare a Deltei Dunării, 45 de angajaţi ai ARBDD, organizaţi în două echipe, au curăţat zona Canalului Mila 36 şi zona economică a Grindului Chituc, în dreptul localităţii Vadu. Din aceste zone au fost umpluţi cu gunoi 85 de saci.

Sursa.