marți, 2 septembrie 2008

JOB: RESPONSABIL TURISM DURABIL

Fundaţia ADEPT recrutează o persoană entuziastă şi dedicată, pasionată de natură, cultură şi dezvoltarea durabilă a satelor din sudul Transilvaniei. Postul este în Saschiz, lângă Sighişoara.

Fundaţia ADEPT este o organizaţie non-guvernamentală română care lucrează din 2003 pentru conservarea biodiversităţii şi dezvoltare rurală în regiunea Târnava Mare din Transilvania. Zona Târnava Mare este un potenţial sit Natura 2000 alcătuit din 8 comune într-unul din cele mai importante peisaje naturale şi culturale din Europa.

Căutăm:

Responsabil Turism Durabil – pentru a sprijini comunităţile locale din Grupul de Acţiune Locală (GAL) Târnava Mare în dezvoltarea potenţialului lor pentru turism durabil, sprijinirea activităţilor LEADER şi obţinerea de beneficii economice în strânsă legătură cu patrimoniul natural şi cultural bogat.

Descrierea detaliată a postului. O condiţie necesară postului este cunoaşterea limbilor română şi engleză.

Cei interesaţi sunt rugaţi să trimită un CV şi o scrisoare de motivaţie explicând interesul pentru acest post la managerul de proiect, Gavin Bell, gavin@fundatia-adept.org +40 752 264 587

Data limită: 14 septembrie 2008.