vineri, 28 martie 2008

Earth Hour in Romania

Dragi colegi,
Dupa cum (unii dintre voi) deja stiti, sambata va avea loc actiunea Earth Hour, o initiativa a WWF Australia.
Timp de o ora, milioane de persoane individuale, companii si autoritati din toata lumea se vor implica si la ora locala 8pm vor stinge lumina timp de o ora in case, companii, institutii si pe unele cladiri importante (de ex. Opera din Sydney sau Podul Golden Gate).
WWF nu a organizat anul acesta un eveniment de amploare in Romania, pentru Earth Hour. Cu toate acestea, exista un oarecare interes din partea media si chiar a unor autoritati. De exemplu, am aflat acum ca in Timisoara, Primaria, in colaborare cu societatea de distributie a curentulului electric, vor reduce iluminatul stradal, pentru o ora, pe anumite strazi. Ca intotdeauna, Timisoara o ia inaintea Bucurestiului:)
Implicare toti colegii: daca doriti, sambata, de la 8pm la 9pm, va puteti alatura evenimentului Earth Hour, stingand lumina si decontectand aparatura electronica de la curentul electric, timp de o ora. Puteti transmite acest mesaj si cunoscutilor care ar dori sa se implice.
Implicare colegii din Bucuresti (sau cei care vor fi maine-poimaine prin Bucuresti...) - va rog cititi mesajul de mai jos si trimiteti-l si persoanelor care credeti ca ar fi interesate sa ni se alature. Daca vreti sa veniti sambata, ne vedem in Herastru, de la 11 (sper sa fiu OK si sa pot merge si eu). Vom imparti pliante, cei de la AER au mai pregatit si alte materiale si vom vorbi cu oamenii despre eveniment & schimbarile climatice.
Vineri si sambata, s-ar putea sa se lase si cu proiectii ale filmului campaniei in Libraria Carturesti (de pe Magheru, de langa Cinema Patria) si clubul Green Hours. Mai avem nevoie de confirmari pentru asta, intrebati-ma maine, daca sunteti interesati si vreti sa veniti.
Numai bine,
Dana
Buna,

Va provoc sa luati parte la o actiune ecologista care face parte dintr-o miscare globala ce are ca obiectiv solidarizarea oamenilor in lupta impotriva schimbarilor climatice:

Intrati pe :

www.earthhour.org si inscrieti-va ca sustinatori ai campaniei.

Actiunea poarta numele Earth Hour (Ora Pamantului, in Romania), a fost initiata anul trecut de WWF in Sydney si datorita rezultatelor peste asteptari, anul acesta este o actiune globala.

Timp de o ora, in data de 29 Martie, intre 8-9 pm, vrem ca oamenii, companiile, institutiile sa isi stinga luminile, sa nu consume curent electric (energie).

In Romania, AER (Asociatia pentru Energie Regenerabila) si WWF au pus la cale o miscare in Bucuresti:

  • Sambata, 29 martie – Marsul Ora Pamantului in Herastrau, loc de intalnire: parcul Herastrau, ora 11:00, la intrarea dinspre Aviatorilor.

Veniti si voi!!

Trimiteti mesajul si prietenilor vostri si ne vedem Sambata, 29 Martie la ora 11:00 in Herastrau, intrarea Aviatorilor, imbracati in tricou alb.

Roxana Eniceicu

Human Resources Officer

Mobil: +40 727 732 313

E-mail: roxana.eniceicu@ge.com

==============================

MOTORACTIVE IFN S.A.
Bectro Center, Str. Sf. Vineri, nr. 29, etaj 2,
Sector 3, Bucuresti, Romania
Tel.: +40 21 318 88 22
Fax: +40 21 318 88 33

C.U.I. 10180820
Capital Social Subscris si Varsat: 9 006 763 USD
www.motoractive.ro

www.leasing-online.ro

Motoractive IFN SA is part of GE Money, a division of

General Electric Company.

Niciun comentariu: